2023/03/31

2023-as tavaszi tárlat Mashikoban

 Megérkezett a tavasz. A kiállítás április 15. és május 15. között, hétfő kivételével mindennap 10:00-16:00 között látogatható.

A kiállítás plakátképe Wagner Nándor japán kőfestékkel készített Testamentum festménye. Ezzel is hangsúlyozva a száz éve született művész üzenetét, amit a Filozófiai kertben fogalmazott meg.
A Pentagon galériában Nakamura Yoshitaka szobrászművész válogatott kollekciója látható. 1954-ben született, a klasszikus szobrászatot követő művész honlapja (Google fordítóval jól olvasható) bemutatja alkotásait, valamint sikereit.

A tavaszi kiállítás plakátja.

Május 14-én a kiállítás zárónapján a Marrionere Classic Festival híres zenészei Watanabe Hiroko (hegedű) és Watanabe Hirokuni (gitár) mini koncerttel búcsúztatják a kiállítást. A testvérpár Nikkoban az Olasz Nagykövetség nyári rezidenciáján, a Chuzenji tónál adott 2021-es koncertjük itt idézhető vissza.

A mini koncert szórólapja

Az idei kiállítás beharangozó videója a Wagner Nándor Emlékalapítvány FB-ján végig vezet bennünket a Wagner Nándor Rezidencia Galéria tavaszi kertjén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése